RECEP AHMET MERCAN ORTAOKULU

Telefon : 02668488256 Müdür cep 05079183299
WEB https://ramoo.meb.k12.tr
Adres : ÇAKIL MAH. ÇAKIL1 SK. ÇAKIL ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 293 ERDEK / BALIKESİR
VİZYON : İyiye, güzele, başarıya herkesin katkısıyla ulaşılacağına inanıyoruz.
MİSYON : Biz Recep Ahmet Mercan OrtaOkulu olarak: Öğrencilere, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsetme; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine, insan hakları, çocuk hakları ve uluslar arası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların geleceğe güvenle bakan, bilgili, düşünen, yorum yapan, kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine yardım etmek, kızlarımızın okutulması için öncülük etmek, öğrencilerimizi ve çalıştığımız köyü 21.yy taşımak için elimizden geleni yapmak için varız.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 09.00-15.20
Yabancı Dil :
Lojman : Müdür kalmakta Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Karayolu.
Yerleşim Yeri : Köyümüz 500 hane ve 1500 nüfüslu,temel geçim kaynağı balıkçılık olan,hayvancılık ve zeytinciliğin de yapıldığı bir köydür.Tüm GSM oparatörlerinin haberleşme olanağı mevcuttur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bandırma´ya 30km. Erdek´e 30km.Balıkesir´e 120km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :